Stručni rad
Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje
Obren Pejić
; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb
Puni tekst: hrvatski pdf 565 Kb
str. 25-28
preuzimanja: 425
citiraj
APA 6th Edition
Pejić, O. (1956). Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje. Mljekarstvo, 6 (2), 25-28. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/124849
MLA 8th Edition
Pejić, Obren. "Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje." Mljekarstvo, vol. 6, br. 2, 1956, str. 25-28. https://hrcak.srce.hr/index.php/124849. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
Pejić, Obren. "Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje." Mljekarstvo 6, br. 2 (1956): 25-28. https://hrcak.srce.hr/index.php/124849
Harvard
Pejić, O. (1956). 'Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje', Mljekarstvo, 6(2), str. 25-28. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/124849 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Pejić O. Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 19.12.2024.];6(2):25-28. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124849
IEEE
O. Pejić, "Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje", Mljekarstvo, vol.6, br. 2, str. 25-28, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124849. [Citirano: 19.12.2024.]
Puni tekst: srpski pdf 224 Kb
str. 25-28
preuzimanja: 396
citiraj
APA 6th Edition
Pejić, O. (1956). Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje. Mljekarstvo, 6 (2), 25-28. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/124849
MLA 8th Edition
Pejić, Obren. "Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje." Mljekarstvo, vol. 6, br. 2, 1956, str. 25-28. https://hrcak.srce.hr/index.php/124849. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
Pejić, Obren. "Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje." Mljekarstvo 6, br. 2 (1956): 25-28. https://hrcak.srce.hr/index.php/124849
Harvard
Pejić, O. (1956). 'Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje', Mljekarstvo, 6(2), str. 25-28. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/124849 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Pejić O. Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 19.12.2024.];6(2):25-28. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124849
IEEE
O. Pejić, "Još neka iskustva sa emulgatorima i smjesama sira za topljenje", Mljekarstvo, vol.6, br. 2, str. 25-28, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/124849. [Citirano: 19.12.2024.]
Sažetak
Ovdje ćemo iznijeti još neka iskustva sa emulgatorima, ali ćemo prvenstveno posvetiti pažnju nekim smjesama sireva za topljenje, koje su se u našoj praksi pokazale kao veoma podesne.
Ključne riječi
sir za topljenje; emulgatori; smjese
Hrčak ID:
124849
URI
https://hrcak.srce.hr/124849
Datum izdavanja:
2.2.1956.
Podaci na drugim jezicima:
srpski
Posjeta: 1.694
*