Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

UTJECAJ RAZINE SINTETIČKOG LIZINA U KRMNIM SMJESAMA NA TOVNOST I MESNATOST SVINJA

Đuro Senčić ; Zavod za stočarstvo, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Zvonko Antunović ; Zavod za stočarstvo, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Marcela Šperanda ; Zavod za stočarstvo, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 2.537 Kb

str. 83-89

preuzimanja: 319

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

svinje; sintetički lizin; tovna svojstva; klaonička svojstva

Hrčak ID:

177837

URI

https://hrcak.srce.hr/177837

Datum izdavanja:

20.4.2003.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 1.146 *