Vijest
Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda
Puni tekst: hrvatski pdf 303 Kb
str. 88-90
preuzimanja: 459
citiraj
APA 6th Edition
(1959). Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda. Mljekarstvo, 9 (4), 88-90. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/65760
MLA 8th Edition
"Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda." Mljekarstvo, vol. 9, br. 4, 1959, str. 88-90. https://hrcak.srce.hr/index.php/65760. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda." Mljekarstvo 9, br. 4 (1959): 88-90. https://hrcak.srce.hr/index.php/65760
Harvard
(1959). 'Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda', Mljekarstvo, 9(4), str. 88-90. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/65760 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1959 [pristupljeno 19.12.2024.];9(4):88-90. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/65760
IEEE
"Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda", Mljekarstvo, vol.9, br. 4, str. 88-90, 1959. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/65760. [Citirano: 19.12.2024.]
Sažetak
Dne 27.II.1959. godine održano je redovno XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda članova Sekcije za Hrvatsku Stručnog udruženja mljekarskih organizacija Jugoslavije.
Ključne riječi
mlijeko; mliječni proizvodi; kvaliteta
Hrčak ID:
65760
URI
https://hrcak.srce.hr/65760
Datum izdavanja:
2.4.1959.
Posjeta: 1.071
*