News
Acidofilus mlijeko
Full text: croatian pdf 141 Kb
page 215-215
downloads: 572
cite
APA 6th Edition
(1954). Acidofilus mlijeko. Mljekarstvo, 4 (9), 215-215. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/77378
MLA 8th Edition
"Acidofilus mlijeko." Mljekarstvo, vol. 4, no. 9, 1954, pp. 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/77378. Accessed 19 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Acidofilus mlijeko." Mljekarstvo 4, no. 9 (1954): 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/77378
Harvard
(1954). 'Acidofilus mlijeko', Mljekarstvo, 4(9), pp. 215-215. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/77378 (Accessed 19 December 2024)
Vancouver
Acidofilus mlijeko. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [cited 2024 December 19];4(9):215-215. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/77378
IEEE
"Acidofilus mlijeko", Mljekarstvo, vol.4, no. 9, pp. 215-215, 1954. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/77378. [Accessed: 19 December 2024]
Abstract
Acidofilus mlijeko je proizvod vrenja pomoću Lactobacillus acidophilus, kojega redovno nalazimo u crijevu čovjeka i životinja. Ovaj je proizvod blago kiseo (0,7-0,8 %) i posebnog je ugodnog okusa i mirisa. Vrlo je vrijedan kao lijek. Proizvodi se iz punomasnog, obranog ili djelomično obranog mlijeka.
Keywords
mlijeko; acidofilus; acidofilno mlijeko
Hrčak ID:
77378
URI
https://hrcak.srce.hr/77378
Publication date:
1.9.1954.
Visits: 1.406
*