News
Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda
Full text: croatian pdf 326 Kb
page 89-92
downloads: 370
cite
APA 6th Edition
(1960). Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda. Mljekarstvo, 10 (4), 89-92. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/65342
MLA 8th Edition
"Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda." Mljekarstvo, vol. 10, no. 4, 1960, pp. 89-92. https://hrcak.srce.hr/index.php/65342. Accessed 20 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda." Mljekarstvo 10, no. 4 (1960): 89-92. https://hrcak.srce.hr/index.php/65342
Harvard
(1960). 'Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda', Mljekarstvo, 10(4), pp. 89-92. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/65342 (Accessed 20 December 2024)
Vancouver
Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [cited 2024 December 20];10(4):89-92. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/65342
IEEE
"Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda", Mljekarstvo, vol.10, no. 4, pp. 89-92, 1960. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/65342. [Accessed: 20 December 2024]
Abstract
Keywords
ocjenjivanje mliječnih proizvoda; kvaliteta mlijeka
Hrčak ID:
65342
URI
https://hrcak.srce.hr/65342
Publication date:
3.4.1960.
Visits: 839
*