Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 05.10.2004.
  • Objavljen na Hrčku: 06.10.2015.

Sadržaj

Puni tekst

UTJECAJ VRSTE I HRANIDBE NA PROFIL MASNIH KISELINA I SADRŽAJ CLA U MASNOĆI MESA PREŽIVAČA (str. 175-187)

Dorota Jamroz, R. Bodkowski, Bozena Patkowska-Sokola, A. Ćwikla, T. Wertelecki
Izvorni znanstveni članak


SADRŽAJ MASNIH KISELINA I DVOJNIH DIENA LINOLNE KISELINE CIS-9, TRANS-11, U MLIJEKU PREŽIVAČA (str. 189-196)

B. Patkowska-Sokola, D. Jamroz, T. Wertelecki, R. Bodkowski, A. Ćwikla
Izvorni znanstveni članak


ZASTUPLJENOST PLIJESNI U KRMIVIMA I KRMNIM SMJESAMA U RAZDOBLJU OD 1986. DO 2001. GODINE U BOSNI I HERCEGOVINI (str. 197-203)

Fahira Alibegović-Zečić, Emina Rešidbegović, Aida Kavazović, Aida Kustura, Ante Milanović
Izvorni znanstveni članak


ZAŠTITA STOČNE HRANE OD ZAGAĐENJA PRIMJENOM GRAS KONZERVANSA (str. 205-210)

K. Filev, J. Ziberovski, Nataša Gjorgovska, S. Arsov
Izvorni znanstveni članak


DOLOMIT KAO IZVOR MAGNEZIJA U HRANIDBI SVINJA (str. 211-216)

K. Filev, Nataša Gjorgovska, S. Arsov, S. Bogoevski
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 6.495 *