Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 20.12.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 05.04.2018.

Sadržaj

Puni tekst

Odabrani biotehnološki čimbenici koji utječu na alkoholnu fermentaciju pri proizvodnji vina (str. 100-106)

Vlatka Petravić - Tominac, Sven Mujadžić, Vesna Zechner - Krpan, Hrvoje August, Darko Velić, Natalija Velić
Pregledni rad


Monitoring the influence of high power ultrasound treatment and thermosonication on inactivation of Brettanomyces bruxellensis in red wine (str. 107-112)

Leo Gracin, Stela Križanović, Anet Režek Jambrak, Marina Tomašević, Karla Kelšin, Katarina Lukić, Karin Kovačević Ganić
Izvorni znanstveni članak


Characteristics and selection of cultures of photosynthetic purple non-sulphur bacteria as a potential 5-aminolevulinic acid producers (str. 113-119)

Novak Mario, Mladen Pavlečić, Baghish Harutyunyan, Vigen Goginyan, Predrag Horvat, Božidar Šantek
Izvorni znanstveni članak


Preferencije potrošača i važnost intrinzičnih i ekstrinzičnih obilježja čipsa od jabuke (str. 120-125)

Željka Mesić, Velimir Hunjak, Marina Tomić
Izvorni znanstveni članak


Water quality on cattle farms in the northwest Croatia (str. 126-130)

Marija Denžić Lugomer, Vesna Jaki Tkalec, Maja Kiš, Damir Pavliček, Sanja Furmeg, Jadranka Sokolović
Izvorni znanstveni članak


Changes in the quality characteristics of carrot juice preserved with Aframomum danielli seed extract (str. 131-136)

Abiodun Aderonke Amanyunose, Olufunmilola Adunni Abiodun, Gabriel Olaniyi Adegoke, Adegbola Oladele Duada
Crtice


Reološka svojstva mliječnog proizvoda na bazi svježeg sira i voća (str. 137-145)

Tijana Brčina, Milica Vilušić, Amel Selimović
Crtice


Osiguranje kvalitete rezultata ispitivanja vina u analitičkom laboratoriju (str. 146-154)

Renata Leder, Valentina Ščitnik, Marija Vukoja, Anita Boras, Ivana Vladimira Petric, Neven Antunac, Mara Banović
Stručni rad


Posjeta: 17.592 *