Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. 21. No. 2., 2019.

  • Datum izdavanja: 29.04.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 29.04.2019.

Sadržaj

Puni tekst

Content (str. 169-169)

Inhalt (str. 169-169)

Contenuto (str. 169-169)

Contenido (str. 169-169)

Sadržaj (str. 169-169)


Kazalo


Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane (str. 170-179)

Tihomir Moslavac, Jurislav Babić, Tanja Marković, Ana Mrgan, Anastazija Konjarević
Izvorni znanstveni članak


Application of AWIN welfare assessment protocol for sheep on the GEA-COM Ltd. farm (str. 184-184)

Tomislav Mikuš, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Luka Pajurin, Dina Jelenčić, Mario Živković, Silvio Vince, Ana Shek Vugrovečki, Ivona Žura Žaja, Daniel Špoljarić, Gordan Mršić, Maja Popović, Branimira Špoljarić
Izvorni znanstveni članak


Mycotoxins aflatoxins and ochratoxins - a threat to the safety of traditional meat products (str. 196-196)

Jelka Pleadin, Ana Vulić, Irena Perković, Nina Kudumija, Tina Lešić, Maja Kiš, Manuela Zadravec, Mario Mitak
Pregledni rad


La importancia del uso de la sal común (str. 205-205)

Liza Curman, Vesna Dobranić, Tomislav Mikuš, Željka Cvrtila
Stručni rad


Posjeta: 17.907 *