Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 04.10.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 04.10.2019.

Sadržaj

Puni tekst

Procjena genetskih parametara za svojstva mliječnosti alpina koza u Hrvatskoj primjenom modela s fiksnom regresijom (str. 215-221)

Marija Špehar, Danijel Mulc, Zdravko Barać, Boro Mioč, Ante Kasap
Izvorni znanstveni članak


Impact of the volume and the profile of volatile fatty acids in the rumen fermentation on cow productivity and milk composition (str. 222-228)

Katarzyna Mikołajczyk, Ewa Pecka-Kiełb, Andrzej Zachwieja
Izvorni znanstveni članak


Impact of technology and storage on fatty acids profile in dairy products (str. 229-238)

Lina Laučienė, Vaida Andrulevičiūtė, Ingrida Sinkevičienė, Artūras Kašauskas, Laima Urbšienė, Loreta Šernienė
Izvorni znanstveni članak


Optimiranje i utvrđivanje parametara teksture niskomasnih sireva od ultrafiltriranig mlijeka s dodatkom galaktomanana i Novagel gume (str. 239-250)

Sharmineh Sharafi, Leila Nateghi, Orang Eyvazzade, Maryam Ebrahimi Taj Abadi
Izvorni znanstveni članak


Improving the conjugated linoleic acid content and the sensorial characteristics of Argentinean semi-hard goat cheeses by adding cultures of native lactic acid bacteria (str. 251-263)

Natalia Taboada, Carina Van Nieuwenhove, Roxana Medina, Soledad López Alzogaray
Izvorni znanstveni članak


Promjene klimatskih uvjeta i njihovi učinci na proizvodnju i reprodukciju krava prosječne proizvodnje u umjereno kontinentalnoj klimi (str. 264-275)

Silviu-Ionuţ Borş, Iulian Ibănescu, Emesse Balla, Alina Borş
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 18.302 *