Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 08.07.2021.
  • Objavljen na Hrčku: 19.07.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Evaluation of the Antioxidant and Antimicrobial Activities of Ethyl Acetate Extract of Saccharomyces cerevisiae (str. 127-136)

Essam A. Makky, Manaf AlMatar, Mahmood H. Mahmood, Ooi Wei Ting, Wong Zi Qi
Izvorni znanstveni članak


Uporaba sirutke: održivo iskorištenje i smanjenje štetnog utjecaja na okoliš (str. 147-161)

Elizabeta Zandona, Marijana Blažić, Anet Režek Jambrak
Pregledni rad


Continuous Clarification of Barberry Juice with Pectinase Immobilised by Oxidized Polysaccharides (str. 174-184)

Seyed Saeid Hosseini, Faramarz Khodaiyan, Seyed Mohammad Mousavi, Seyedeh Zahra Azimi
Izvorni znanstveni članak


Effect of Adding Guava (Psidium guajava) Epicarp Extract Flour on the Physicochemical, Textural, Colour and Sensory Properties of Frankfurters (str. 185-193)

Viviana Andrea Velasco-Arango, José Igor Hleap-Zapata, Luis Eduardo Ordóñez-Santos
Prethodno priopćenje


Flow Injection Amperometric Evaluation of Trolox Equivalent Antioxidant Capacity of Chocolates with Different Cocoa Content at a Boron-Doped Diamond Electrode (str. 194-200)

Tahir Arbneshi, Arbër Frangu, Michaela Frühbauerová, Libor Červenka, Liridon Berisha, Kurt Kalcher, Milan Sýs
Izvorni znanstveni članak


Identifikacija bioaktivnih proteina gljive Ophiocordyceps sinensis i određivanje njihovog antioksidacijskog i citotoksičnog učinka pomoću shotgun analize proteoma (str. 201-208)

Boon-Hong Kong, Chee-Sum Alvin Yap, Muhammad Fazril Mohamad Razif, Szu-Ting Ng, Chon-Seng Tan, Shin-Yee Fung
Prethodno priopćenje


Effect of Ethanol and Ultrasound Pretreatments on Pineapple Convective Drying (str. 209-215)

Lívia Dias Campêlo de Freitas, Shirley Clyde Rupert Brandão, João Henrique Fernandes da Silva, Otidene Rossiter Sá da Rocha, Patrícia Moreira Azoubel
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 20.717 *