Food Technology and Biotechnology , Vol. 59 No. 4, 2021.
- Datum izdavanja: 22.12.2021.
- Objavljen na Hrčku: 11.01.2022.
Sadržaj
Puni tekst
Martina Andlar, Halina Belskaya, Galina Morzak, Mirela Ivančić Šantek, Tonči Rezić, Vlatka Petravić Tominac, Božidar Šantek
Pregledni rad
Maja Dent, Regina Fuchs-Godec
Izvorni znanstveni članak
Chean Ring Leong, Nurul Shahida Daud, Woei Yenn Tong, See Yuan Cheng, Wen Nee Tan, Nurhanis Syafiqah Hamin, Khairul Faizal Pa'ee
Izvorni znanstveni članak
Rodrigo José Gomes, Paula Cristina de Sousa Faria-Tischer, Cesar Augusto Tischer, Leonel Vinicius Constantino, Morsyleide de Freitas Rosa, Roberta Torres Chideroli, Ulisses de Pádua Pereira, Wilma Aparecida Spinosa
Izvorni znanstveni članak
Aurore Bodzen, Audrey Jossier, Sébastien Dupont, Pierre-Yves Mousset, Laurent Beney, Sophie Lafay, Patrick Gervais
Izvorni znanstveni članak
Edita Juraga, Višnja Stulić, Tomislava Vukušić Pavičić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Mladen Brnčić, Zoran Herceg
Izvorni znanstveni članak
Gonul Silav-Tuzlu, Zeynep Tacer-Caba
Izvorni znanstveni članak
Hasrul Abdi Hasibuan, Azis Boing Sitanggang, Nuri Andarwulan, Purwiyatno Hariyadi
Pregledni rad
Mehrab Pourmadadi, Fatemeh Yazdian, Sara Hojjati, Kianoush Khosravi-Darani
Pregledni rad
Elpiniki Palyvou-Gianna, Tatiana Paula Vilela, Ana Maria Gomes, João Paulo Ferreira
Izvorni znanstveni članak
María Carla Martini, Francesca Berini, Luka Ausec, Carmine Casciello, Carolina Vacca, Mariano Pistorio, Antonio Lagares, Ines Mandic-Mulec, Flavia Marinelli, María Florencia Del Papa
Izvorni znanstveni članak
Barinderjeet Singh Toor, Amarjeet Kaur, Param Pal Sahota, Jaspreet Kaur
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 24.523 *