Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 05.11.2005.
  • Objavljen na Hrčku: 10.04.2006.

Sadržaj

Puni tekst

Efficiency of different composition and form of feeds in ducks fattening (str. 223-228)

Zlatko Janječić, Stjepan Mužić, Jasna Pintar, Ksenija Gazić
Izvorni znanstveni članak


Comparison of the nutritional value of seeds of individual varieties of the genus Lupinus that are grown in Europe (str. 229-234)

Pavel Suchý, Vlasta Šerman, Vladimir Večerek, Eva Straková, Nora Mas
Izvorni znanstveni članak


Oak dry leaves in ruminant feeding (str. 235-238)

Stanko Ivanković, Ivan Bogut, Tihomir Florijančić
Izvorni znanstveni članak


Djelovanje dodataka arome u kunića (str. 239-243)

Maya Ignatova, Asen Ivanov, Mirko Saftić, Dimitar Chotinsky, Ilia Stoilov
Izvorni znanstveni članak


Dairy cow nutrition influence on the composition of bioactive fatty acid in milk (str. 245-252)

Terezija Silvija Marenjak, Nina Poljičak-Milas
Pregledni rad


Solving the problem of feeding the carps (Cyprinus carpio) in early stages (str. 253-266)

Ivan Bogut, Zdenĕk Adámek
Pregledni rad


Tables showing chemical composition and nutritive value of feedstuffs for ruminants produced in conditions of R. Macedonia (str. 267-272)

Goce Cilev, Zlatan Sinovec, Bone Palaševski, Srećko Gjorgjievski, Nataša Gjorgovska, Vesna Levkov
Stručni rad


Prof.dr.sc.Željko Berić (str. 273-273)

Stjepan Mužić
In memoriam, Nekrolog, Obituarij


Posjeta: 21.820 *