Food Technology and Biotechnology , Vol. 60 No. 3, 2022.
- Datum izdavanja: 09.10.2022.
- Objavljen na Hrčku: 24.10.2022.
Sadržaj
Puni tekst
Daniela Ilie, Andreea Iosageanu, Oana Craciunescu, Ana-Maria Seciu-Grama, Catalina Sanda, Florin Oancea
Izvorni znanstveni članak
Valerija Vujčić Bok, Ivana Šola, Gordana Rusak
Izvorni znanstveni članak
Luana Carvalho da Silva, Rachel Menezes Castelo, Huai N. Cheng, Atanu Biswas, Roselayne Ferro Furtado, Carlucio Roberto Alves
Pregledni rad
Bei Zhang, Xizhi Jiang, Gaiqun Huang, Xiangdong Xin, Thomas Attaribo, Yueyue Zhang, Ning Zhang, Zhongzheng Gui
Izvorni znanstveni članak
Efkarpia Kougiagka, Chrysoula Apostologamvrou, Persephoni Giannouli, Marianthi Hatziioannou
Prethodno priopćenje
Ana Cristina Pantoja Simões, Rodrigo Pimentel Fernandes, Maysa Silva Barreto, Gabriela Bouça Marques da Costa, Mateus Gomes de Godoy, Denise Maria Guimarães Freire, Nei Pereira
Izvorni znanstveni članak
Velmurugan Shanmugham, Ravi Subban
Izvorni znanstveni članak
Yvonne Maphosa, Victoria Adaora Jideani, Daniel Imwansi Ikhu-Omoregbe
Izvorni znanstveni članak
Jaya Vejayan, Rupbansraaj Bathmanathan, Sharifah Aminah Tuan Said, Srikumar Chakravarthi, Halijah Ibrahim
Izvorni znanstveni članak
Anely Maciel de Melo, Rafaela Cristina Turola Barbi, Francisco Lucas Chaves Almeida, Weysser Felipe Cândido de Souza, Atacy Maciel de Melo Cavalcante, Hugo Junior Barboza de Souza, Diego Alvarenga Botrel, Soraia Vilela Borges, Roberto Germano Costa, Max Rocha Quirino, Solange de Sousa
Prethodno priopćenje
Ngoc Doan Trang Nguyen, Thi Thuy Huong Phan, Thi Thu Tra Tran, Nu Minh Nguyet Ton, Dinh Le Tam Vo, Van Viet Man Le
Izvorni znanstveni članak
Đurđa Krstić, Tomislav Tosti, Saša Đurović, Milica Fotirić Akšić, Boban Đorđević, Dušanka Milojković-Opsenica, Filip Andrić, Jelena Trifković
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 16.207 *