Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 23.06.2008.
  • Objavljen na Hrčku: 16.07.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Hydropedological Map of the Republic of Croatia (str. 67-74)

Željko Vidaček, Matko Bogunović, Stjepan Husnjak, Mario Sraka, Aleksandra Bensa
Izvorni znanstveni članak


Soil Erosion by Water in Perennial Plantations of the Ilok Region (str. 75-83)

Antonija Kustura, Ivica Kisić, Ferdo Bašić, Aleksandra Jurišić
Izvorni znanstveni članak


Ampelographic Characterization and Sanitary Status of Grapevine Cultivar ‘Prč bijeli’ (Vitis vinifera L.) (str. 85-88)

Goran Zdunić, Katarina Hančević, Barbara Sladonja, Danijela Poljuha, Danijela Hartl-Musinov, Irena Budić-Leto, Lovre Bućan, Ivan Pezo
Izvorni znanstveni članak


Genetic Diversity of Indigenous Saccharomyces sensu stricto Yeasts Isolated from Southern Croatia (str. 89-94)

Andrea Skelin, Sanja Sikora, Sandi Orlić, Lejla Duraković, Sulejman Redžepović
Izvorni znanstveni članak


Testing Stochastic Models for Simulating the Seeds Separation Process on the Sieves of a Cleaning System, and a Comparison with Experimental Data (str. 95-101)

Gheorghe Voicu, Tudor Casandroiu, Constantin Tarcolea
Izvorni znanstveni članak


Influence of Hops Pellets Age on α-acids Utilization and Organoleptic Quality of Beer (str. 103-107)

Siniša Srečec, Tonči Rezić, Božidar Šantek, Vladimir Marić
Izvorni znanstveni članak


Landscape Evaluation and Public Preferences: Is there Room for Optimisation? (str. 109-114)

Sonja Butula
Izvorni znanstveni članak


Perception of Infestation Problems on Cassava Farms and Preference for Weed Management Practices in Humid Agro- Ecological Zone of Nigeria (str. 115-120)

Anthony Agumagu, Olufemi Martins Adesope, Edna Chioma Matthews-Njoku
Izvorni znanstveni članak


Tourists Perceptions of Istrian Wines (str. 121-125)

Ana Milohanović, Kristina Brščić
Izvorni znanstveni članak


Influence of Fermentation Temperature on the Quality of ‘Žilavka’ Wines (str. 127-130)

Tihomir Prusina, Stanka Herjavec
Prethodno priopćenje


Posjeta: 14.886 *