Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.07.2024.
  • Objavljen na Hrčku: 27.12.2024.

Sadržaj

Puni tekst

Senzorni kvalitet "Visočkog sudžuka" iz tradicionalne i industrijske proizvodnje (str. 2-8)

Amila Slijepčević, Melika Trako, Aldin Tahirović, Semina Pinjić, Eldar Hasandić, Amir Čaušević, Munevera Begić
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na prinos bioaktivnih spojeva makroalgi Jadranskog mora (str. 9-17)

Zrinka Čošić, Patricija Čulina, Zoran Zorić, Lea Jankov, Željka Špoljar, Sandra Pedisić
Izvorni znanstveni članak


Validation and Modification of a Short Diet Screener “Diet Analysis” (str. 18-26)

Mia Bubanko, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Zvonimir Šatalić, Bojan Stojnić
Izvorni znanstveni članak


Usporedba raznolikosti i kvalitete prehrane kod oboljelih od migrene i zdravih ispitanika (str. 27-35)

Leona Skračić, Ružica Bajić, Zvonimir Šatalić, Darija Lakušić, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Marina Krpan
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 0 *