Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 22.01.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 20.02.2009.

Sadržaj

Puni tekst

Dynamics of biogene elements concentration in leaf and fruit of picholine olive variety in conditions of Ulcinjsko polje (str. 59-70)

Lazović Biljana, Mirjana Adakalić, Ksenija Miranović, Ivo Miljković
Izvorni znanstveni članak


Wild fig (Ficus carica L. var caprificus) in Herzegovina (str. 71-92)

Dijana Vego
Izvorni znanstveni članak


Glucose, fructose and sucrose in the cherry fruit (str. 93-100)

Sandra Voća, Nadica Dobričević, Tajana Habun, Zlatko Čmelik, Jasmina Družić
Izvorni znanstveni članak


DPPH radical inhibition kinetic and antiradical activity of polyphenols from chokeberry and elderberry fruits (str. 101-118)

Lidija Jakobek, Marijan Šeruga, Ivana Novak, Martina Medvidović-Kosanović, Bernarda Šeruga
Izvorni znanstveni članak


Sensory Evaluation of Fruit of Some Scab Resistant Apple Varieties (str. 119-128)

Zlatko Čmelik, Jasmina Družić, Bogdan Cvjetković, Krunoslav Dugalić
Izvorni znanstveni članak


Effects of prestorage heat treatments on Satsuma mandarin fruits (Citrus unshiu Marc., cv. Owari) quality after storage (str. 143-150)

Martina Skendrović Babojelić, Iva Palčić, Ana Kovač, Zoran Šindrak, Sandra Voća
Stručni rad


Dr. sc. Ksenija Miranović: MASLINA (Olea europea L.) (str. 151-152)

Ivo Miljković
Recenzija, Prikaz slučaja


Ing. agr. Italo Žužić: „MASLINA I MASLINOVO ULJE“ (str. 153-154)

Ivo Miljković
Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 28.864 *