Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 10.12.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 18.05.2010.

Sadržaj

Puni tekst

Investigation of homogeneity and physicochemical characterisation of the Homemade Slavonian Sausage (str. 338-344)

Dragan Kovačević, Kristina Suman, Drago Šubarić, Krešimir Mastanjević, Sanja Vidaček
Izvorni znanstveni članak


Oksidacija masti u ribi i ribljim proizvodima (str. 345-351)

Vera Šimat, Jasna Maršić Lučić, Tanja Bogdanović, Marijana Dokoza
Stručni rad


Proizvodnja hrane i zoonotski virusi (str. 352-359)

Dražen Knežević, Bela Njari
Izvorni znanstveni članak


Kontrola uporabe tvari s anabolickim ucinkom u proizvodnji mesa (str. 360-365)

Jelka Pleadin, Ana Vulić, Nina Perši
Stručni rad


Analiza rizika u proizvodnji slatkovodne ribe (str. 366-371)

Lidija Kozačinski, Bela Njari, Željka Cvrtila Fleck, Muhamed Smajlović, Davor Alagić
Stručni rad


Posjeta: 12.359 *