Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. XIII No. 2, 2011.

  • Datum izdavanja: 15.04.2011.
  • Objavljen na Hrčku: 20.10.2011.

Sadržaj

Puni tekst

The use of Pediococcus pentosaceus, Staphylococcus carnosus and Staphylococcus xylosus starter cultures in the production of kulen (str. 109-115)

dr .sc. Jadranko Nežak, Nevijo Zdolec, San Vidaček, Nives Marušić, Helga Medić
Izvorni znanstveni članak


Infl uence of process parameters and composition of the oil phase on rheological properties of mayonnaise (str. 101-101)

Tihomir Moslavac, Andrija Pozderović, Anita Pichler
Izvorni znanstveni članak


A slaughterhouse study on prevalence of sheep liver helminths in region of Sarajevo (str. 102-104)

Almedina Zuko, Adnan Hodžić
Izvorni znanstveni članak


Janjetina (str. 105-108)

Lamb meat (str. 108-108)

Tihana Fumić, Tomislav Mikuš
Stručni rad


Posjeta: 21.579 *