Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. XIII No. 3, 2011.

  • Datum izdavanja: 15.06.2011.
  • Objavljen na Hrčku: 20.10.2011.

Sadržaj

Puni tekst

The effect of thermal treatment by cooking and storage on viability of Listeria monocytogenes in frankfurters (str. 179-185)

Kenan Čaklovica, Muhamed Smajlović, Faruk Čaklovic, Davor Alagić, Enida Članjak
Izvorni znanstveni članak


The effect of slaughter weight and sex on carcass traits of Croatian Spotted goat kids (str. 186-191)

Valentino Držaić, prof. Boro Mioč, prof. Vesna Pavić, Zvonimir Prpić, Ivan Vnučec
Izvorni znanstveni članak


Control of chloramphenicol in samples of meat, meat products and fish (str. 192-196)

Nina Bilandžić, Ivana Varenina, Božica Solomun Kolanović
Izvorni znanstveni članak


Detection of enrofloxacin residues in chicken meat by microbiological (growth inhibition test) and ELISA method after experimental prophylactic and therapeutic application (str. 198-205)

Enida Članjak, Muhamed Smajlović, Faruk Čaklovica, Davor Alagić, Kenan Čaklovica, Ahmed Smajlović
Izvorni znanstveni članak


Dioxins in food chain (str. 206-209)

Zorka , Marija Sedak, Maja Đokić, Darija Vratarić
Pregledni rad


Posjeta: 20.855 *