Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 04.05.2000.
  • Objavljen na Hrčku: 03.12.2012.

Sadržaj

Puni tekst

Promjene mikrobiološkog i kemijskog sastava kozjeg mlijeka tijekom druge laktacije (str. 91-98)

Andreja Miklič-Anderlič, Irena Rogelj
Izvorni znanstveni članak


Unos mlijeka i mliječnih proizvoda u djece i adolescenata s obzirom na dob i spol (str. 99-112)

Irena Colić Barić, Gordana Kenđel, Lidija Španjur, Zvonimir Šatalić
Izvorni znanstveni članak


Kremasti Cottage sir obogaćen s Lactobacillus GG (str. 113-123)

Ljubica Tratnik, Jagoda Šušković, Rajka Božanić, Blaženka Kos
Izvorni znanstveni članak


Interpretacija analitičkih podataka korištenjem ekspertnog sustava (str. 125-140)

Oto Hanuš, Pavel Benda
Kratko priopćenje


Nutritional properties of mediterranean cheeses (str. 141-150)

Jasmina Lukač Havranek, Mirza Hadžiosmanović, Dubravka Samaržija, Neven Antunac
Pregledni rad


Nepodnošljivost (intolerancija) laktoze i potrošnja mlijeka (str. 151-164)

Robert Sieber
Pregledni rad


Prikazi iz stručne literature (str. 165-174)


Vijest


Posjeta: 20.020 *