Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 12.05.1997.
  • Objavljen na Hrčku: 09.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Evaluation of PetrifilmTM Escherichia coli method for bacterial count of Escherichia coli in raw milk (str. 79-92)

Karmen Godič Torkar, Slavica Golc Teger
Izvorni znanstveni članak


Rheological changes during fermentation of goats and cow's milk using Lactobacillus acidophilus (str. 93-101)

Predrag Novaković, Jasna Kordić, Vedran Slačanac, Tihomir Moslavac
Prethodno priopćenje


Starter cultures in production of fermented milks (str. 103-113)

Ljerka Gregurek, Anica Borović
Pregledni rad


Somatic cells in goat milk (str. 123-134)

Neven Antunac, Jasmina Havranek, Dubravka Samaržija
Stručni rad


Functional and technical condition and hygiene of teat cup clusters in minifarm dairies (str. 135-146)

Miroslav Benić, Mirko Katarinčić, Stjepan Topolko
Stručni rad


Prikazi iz stručne literature (str. 0-0)


Vijest


Posjeta: 19.838 *