Food Technology and Biotechnology , Vol. 44 No. 1, 2006.
- Datum izdavanja: 15.03.2006.
- Objavljen na Hrčku: 28.10.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Meritxell Nus, Francisco J. Sánchez-Muniz, José M. Sánchez-Montero
Pregledni rad
Paula M. Periago, Raquel Conesa, Begoña Delgado, Pablo S. Fernández, Alfredo Palop
Izvorni znanstveni članak
Jin-Shui Wang, Mou-Ming Zhao, Xiao-Quan Yang, Yue-Ming Jiang
Izvorni znanstveni članak
Irena Usajewicz, Beata Nalepa
Izvorni znanstveni članak
Zi-Tao Jiang, Rong Li, Jimmy C. Yu
Izvorni znanstveni članak
Adriane B. P. Medeiros, Ashok Pandey, Luciana P. S. Vandenberghe, Gláucia M. Pastore, Carlos R. Soccol
Izvorni znanstveni članak
Marcin Skowronek, Jan Fiedurek
Izvorni znanstveni članak
Wei-Guo Zhang, Xiang-Yang Ge
Izvorni znanstveni članak
Tomaž Polak, Lea Gašperlin, Alenka Rajar, Božidar Žlender
Izvorni znanstveni članak
Milan Čertík, Lucia Sláviková, Silvia Masrnová, Ján Šajbidor
Izvorni znanstveni članak
Mukku Shrinivas Rao, Willem F. Stevens
Izvorni znanstveni članak
Xue-Cai Hao, Xiao-Bin Yu, Zhong-Li Yan
Kratko priopćenje
Jesús E. Mejía-Saulés, Krzysztof N. Waliszewski, Miguel A. Garcia, Ramon Cruz-Camarillo
Izvorni znanstveni članak
Ji-Guo Yang, Yong-Hua Wang, Bo Yang, Geoffrey Mainda, Yong Guo
Prethodno priopćenje
Matija Harcet, Marija Đikić, Vera Gamulin
Kratko priopćenje
Ming-Jin Zhang, Yue-Ming Jiang, Wei-Bo Jiang, Xue-Jun Liu
Kratko priopćenje
Ismail Sait Dogan
Kratko priopćenje
Posjeta: 40.231 *