Food Technology and Biotechnology , Vol. 43 No. 1, 2005.
- Datum izdavanja: 15.03.2005.
- Objavljen na Hrčku: 12.11.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Ljiljana V. Mojović, Goran N. Jovanović
Izvorni znanstveni članak
Dalia Denapaite, Andrea Paravić Radičević, Branka Čajavec, Iain Hunter Hunter, Daslav Hranueli, John Cullum
Izvorni znanstveni članak
Hesham M. A. El-Komy
Izvorni znanstveni članak
Hai-Min Chen, Li Zheng, Xiao-Jun Yan
Izvorni znanstveni članak
Isil Seyis, Nilufer Aksoz
Izvorni znanstveni članak
Chrissanthy Papadopoulou, Kalliopi Soulti, Ioannis G. Roussis
Izvorni znanstveni članak
Irena Budić-Leto, Tomislav Lovrić, Ivan Pezo, Jasenka Gajdoš Kljusurić
Izvorni znanstveni članak
Birna Guðbjörnsdóttir, Hjörleifur Einarsson, Guðjón Thorkelsson
Izvorni znanstveni članak
Helena Abramovič, Veronika Abram
Prethodno priopćenje
Hrvoje Lepeduš, Marko Jozić, Ivna Štolfa, Nikola Pavičić, Branimir K. Hackenberger, Vera Cesar
Prethodno priopćenje
Mar Vilanova, Isabelle Masneuf-Pomarède, Denis Dubourdieu
Prethodno priopćenje
Lydia Adour, Catherine Couriol, Abdeltif Amrane
Kratko priopćenje
Maria Feligini, Ivan Bonizzi, Vlatka Cubric Curik, Pietro Parma, Gian Franco Greppi, Giuseppe Enne
Kratko priopćenje
Zhonggao Jiao, Jiechao Liu, Sixin Wang
Kratko priopćenje
Posjeta: 35.789 *