Food Technology and Biotechnology , Vol. 42 No. 3, 2004.
- Datum izdavanja: 15.09.2004.
- Objavljen na Hrčku: 18.11.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Marcin Skowronek, Jan Fiedurek
Izvorni znanstveni članak
Basa Janakiram Naveena, Mohammad Altaf, Kalva Bhadrayya, Gopal Reddy
Izvorni znanstveni članak
Mario Rodríguez-Monroy, José Luis Trejo-Espino, Antonio Jiménez-Aparicio, Ma. de la Luz Morante, Ma. Luisa Villarreal, Gabriela Trejo-Tapia
Izvorni znanstveni članak
Gintare Gulbiniene, Laima Kondratiene, Tautvile Jokantaite, Elena Serviene, Vytautas Melvydas, Giedre Petkuniene
Izvorni znanstveni članak
Margherita Paraggio
Izvorni znanstveni članak
Ayumi Abe, I-Nengah Sujaya, Teruo Sone, Kozo Asano, Yuji Oda
Izvorni znanstveni članak
Mojca Narat, Ajda Biček, Robert Vadnjal, Dušan Benčina
Izvorni znanstveni članak
Snežana Stanković, Slobodan Jović, Jelena Živković
Izvorni znanstveni članak
Višnja Šverko, Sandra Sobočanec, Tihomir Balog, Miroslav Colić, Tatjana Marotti
Prethodno priopćenje
Paolo Torre, Danilo De Faveri, Patrizia Perego, Attilio Converti, Paolo Barghini, Maurizio Ruzzi, Fabrícia P. Faria
Prethodno priopćenje
Milan Sak-Bosnar, Zorana Grabarić, Božidar S. Grabarić
Pregledni rad
Milan Sak-Bosnar, Zorana Grabarić, Božidar S. Grabarić
Pregledni rad
Srđan Novak, Vesna Zechner-Krpan, Vladimir Marić
Pregledni rad
Posjeta: 26.047 *