Food Technology and Biotechnology , Vol. 41 No. 1, 2003.
- Datum izdavanja: 17.03.2003.
- Objavljen na Hrčku: 27.11.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Isak S. Pretorius, Maret du Toit, Pierre van Rensburg
Pregledni rad
Kristina Lindström, Minna M. Jussila, Hannamari Hintsa, Anna Kaksonen, Lenna Mokelke, Katri Mäkeläinen, Jyrki Pitkäjärvi, Leena Suominen
Pregledni rad
Erko Stackebrandt
Pregledni rad
Ines Mandic-Mulec, Barbara Kraigher, Ursa Cepon, Ivan Mahne
Pregledni rad
János Varga, Krisztina Rigó, Beáta Tóth, József Téren, Zofia Kozakiewicz
Pregledni rad
László Kredics, Zsuzsanna Antal, László Manczinger, András Szekeres, Ferenc Kevei, Erzsébet Nagy
Pregledni rad
Erzsébet Sándor, Erzsébet Fekete, Levente Karaffa
Pregledni rad
Tamás Juhász, Krisztina Kozma, Krisztina Kozma, Kati Réczey
Izvorni znanstveni članak
Judit M. Rezessy-Szabó, Quang D. Nguyen, Erika Bujna, Krisztina Takács, Magdolna Kovács, Ágoston Hoschke
Izvorni znanstveni članak
Sanja Sikora, Sulejman Redžepović
Izvorni znanstveni članak
Mihaela Bradić, Sanja Sikora, Sulejman Redžepović, Zvonimir Štafa
Izvorni znanstveni članak
Stanka Herjavec, Vesna Podgorski, Sulejman Redžepović, Nikola Mirošević
Izvorni znanstveni članak
Bojana Bogovič Matijašić, Mojca Narat, Metoda Zorič
Prethodno priopćenje
Dušica Vujaklija, Marija Abramić, Ivana Leščić, Tereza Maršić, Jasenka Pigac
Kratko priopćenje
Posjeta: 31.133 *