Food Technology and Biotechnology , Vol. 41 No. 3, 2003.
- Datum izdavanja: 15.09.2003.
- Objavljen na Hrčku: 27.03.2014.
Sadržaj
Puni tekst
Graciele Viccini, David A. Mitchell, Nadia Krieger
Izvorni znanstveni članak
Krešo Mihaljević, Marijan Bošnjak
Izvorni znanstveni članak
Nikolina Udiković, Dubravka Hršak, Gordana Mendaš, Daša Filipčić
Izvorni znanstveni članak
Momein H. El-Katatny, Ahmed M. Hetta, Gehan M. Shaban, Hesham M. El-Komy
Izvorni znanstveni članak
Marina Šantić, Michael Bozic, Harald H. Kessler, Miljenko Dorić
Prethodno priopćenje
Stanka Herjavec, Ana Majdak, Pavica Tupajić, Sulejman Redžepović, Sandi Orlić
Prethodno priopćenje
Shu-Wei Chang, Jei-Fu Shaw, Chwen-Jen Shieh
Kratko priopćenje
Rudravaram Ravinder, Linga Venkateshwar Rao, Pogaku Ravindra
Kratko priopćenje
Kata Galić, Nada Ciković
Prethodno priopćenje
Fernanda Galgano, Fabio Favati, Maria Schirone, Maria Martuscelli, Maria Antonietta Crudele
Stručni rad
Dubravko Jelić, Tibor Toth, Donatella Verbanac
Pregledni rad
Posjeta: 24.593 *