Food Technology and Biotechnology , Vol. 41 No. 4, 2003.
- Datum izdavanja: 15.12.2003.
- Objavljen na Hrčku: 21.07.2014.
Sadržaj
Puni tekst
Bennie C. Viljoen, Alison M. Knox, Paul H. De Jager, Analie Lourens-Hattingh
Izvorni znanstveni članak
Irena Budić-Leto, Tomislav Lovrić, Urška Vrhovšek
Izvorni znanstveni članak
Karin Kovačević Ganić, Mario Staver, Đordano Peršurić, Mara Banović, Draženka Komes, Leo Gracin
Izvorni znanstveni članak
Muhammad Ibrahim Rajoka, Samia Khan, Riaz Shahid
Izvorni znanstveni članak
Boris Varga, Zlatko Svečnjak, Zorica Jurković, Josip Kovačević, Željko Jukić
Izvorni znanstveni članak
Jasna Hrenović, Darko Tibljaš, Hanife Büyükgüngör, Yüksel Orhan
Izvorni znanstveni članak
Rong Chen, Lanfen Chen, Siyang Song
Prethodno priopćenje
Nada Kraševec, Monika Svetina, Vladka Gaberc-Porekar, Viktor Menart, Radovan Komel
Prethodno priopćenje
Marin Berovič, Jan Mavri, Mojmir Wondra, Tatjana Košmerl, Dejan Bavčar
Prethodno priopćenje
Helena Ćetković, Lada Lukić-Bilela
Kratko priopćenje
Petra Zrimšek, Marinka Drobnič-Košorok
Kratko priopćenje
Ricardo Wagner, David Alexander Mitchell, Guilherme Lanzi Sassaki, Maria Angela Lopes de Almeida Amazonas, Marin Berovič
Pregledni rad
Posjeta: 21.725 *