Vijest
Acidofilus mlijeko
Puni tekst: hrvatski pdf 141 Kb
str. 215-215
preuzimanja: 572
citiraj
APA 6th Edition
(1954). Acidofilus mlijeko. Mljekarstvo, 4 (9), 215-215. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/77378
MLA 8th Edition
"Acidofilus mlijeko." Mljekarstvo, vol. 4, br. 9, 1954, str. 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/77378. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Acidofilus mlijeko." Mljekarstvo 4, br. 9 (1954): 215-215. https://hrcak.srce.hr/index.php/77378
Harvard
(1954). 'Acidofilus mlijeko', Mljekarstvo, 4(9), str. 215-215. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/77378 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Acidofilus mlijeko. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 19.12.2024.];4(9):215-215. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/77378
IEEE
"Acidofilus mlijeko", Mljekarstvo, vol.4, br. 9, str. 215-215, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/77378. [Citirano: 19.12.2024.]
Sažetak
Acidofilus mlijeko je proizvod vrenja pomoću Lactobacillus acidophilus, kojega redovno nalazimo u crijevu čovjeka i životinja. Ovaj je proizvod blago kiseo (0,7-0,8 %) i posebnog je ugodnog okusa i mirisa. Vrlo je vrijedan kao lijek. Proizvodi se iz punomasnog, obranog ili djelomično obranog mlijeka.
Ključne riječi
mlijeko; acidofilus; acidofilno mlijeko
Hrčak ID:
77378
URI
https://hrcak.srce.hr/77378
Datum izdavanja:
1.9.1954.
Posjeta: 1.406
*