Vijest
O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u
Puni tekst: hrvatski pdf 274 Kb
str. 278-279
preuzimanja: 316
citiraj
APA 6th Edition
(1973). O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u. Mljekarstvo, 23 (12), 278-279. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/95686
MLA 8th Edition
"O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u." Mljekarstvo, vol. 23, br. 12, 1973, str. 278-279. https://hrcak.srce.hr/index.php/95686. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
"O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u." Mljekarstvo 23, br. 12 (1973): 278-279. https://hrcak.srce.hr/index.php/95686
Harvard
(1973). 'O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u', Mljekarstvo, 23(12), str. 278-279. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/95686 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u. Mljekarstvo [Internet]. 1973 [pristupljeno 19.12.2024.];23(12):278-279. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/95686
IEEE
"O zasjedanju Međunarodnog mljekarskog saveza u Bruxelles-u", Mljekarstvo, vol.23, br. 12, str. 278-279, 1973. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/95686. [Citirano: 19.12.2024.]
Sažetak
Australski naučenjaci mnogostruko su povisili nezasićene masne kiseline u mlijeku hranidbom krava s posebno obrađenim uljaricama. Radovi na tome i dalje se provode, i to napose zbog toga da se objasni da li su pronađene metode ekonomski podnošljive. Iz hranidbeno-fizioloških i iz tehnoloških razloga poželjno je povećati nezasićene masne kiseline u mlijeku. Tako se npr. mazivost maslaca pri nižoj temperaturi poboljšava.
Ključne riječi
Međunarodni mljekarski savez; IDF; Bruxelles
Hrčak ID:
95686
URI
https://hrcak.srce.hr/95686
Datum izdavanja:
3.12.1973.
Posjeta: 869
*