Skoči na glavni sadržaj

Prethodno priopćenje

Kvaliteta mliječnih proizvoda individualnih proizvođača na zagrebačkim tržnicama

Jasmina Lukač ; Zavod za mljekarstvo, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb
Dubravka Samaržija


Puni tekst: hrvatski pdf 971 Kb

str. 209-215

preuzimanja: 538

citiraj


Sažetak

Istraživanja su obuhvatila uzorke vrhnja, maslaca i svježeg kravljeg sira, u slobodnoj prodaji na zagrebačkim tržnicama. Ti proizvodi ne podliježu permanentnoj kontroli, niti sadrže deklaraciju o kvaliteti, te se ovim radom nastoji utvrditi stvarna kemijska i mikrobiološka kvaliteta spomenutih proizvoda.

Ključne riječi

svježi sir; vrhnje; maslac; kvaliteta

Hrčak ID:

96691

URI

https://hrcak.srce.hr/96691

Datum izdavanja:

2.8.1990.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 1.084 *