Vijest
Prijedlog standardizacije metoda procjene senzorske kakvoće mliječnih proizvoda
Puni tekst: hrvatski pdf 152 Kb
str. 66-66
preuzimanja: 410
citiraj
APA 6th Edition
(1988). Prijedlog standardizacije metoda procjene senzorske kakvoće mliječnih proizvoda. Mljekarstvo, 38 (3), 66-66. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/101198
MLA 8th Edition
"Prijedlog standardizacije metoda procjene senzorske kakvoće mliječnih proizvoda." Mljekarstvo, vol. 38, br. 3, 1988, str. 66-66. https://hrcak.srce.hr/index.php/101198. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Prijedlog standardizacije metoda procjene senzorske kakvoće mliječnih proizvoda." Mljekarstvo 38, br. 3 (1988): 66-66. https://hrcak.srce.hr/index.php/101198
Harvard
(1988). 'Prijedlog standardizacije metoda procjene senzorske kakvoće mliječnih proizvoda', Mljekarstvo, 38(3), str. 66-66. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/101198 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Prijedlog standardizacije metoda procjene senzorske kakvoće mliječnih proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 19.12.2024.];38(3):66-66. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/101198
IEEE
"Prijedlog standardizacije metoda procjene senzorske kakvoće mliječnih proizvoda", Mljekarstvo, vol.38, br. 3, str. 66-66, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/101198. [Citirano: 19.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
procjena senzorske kakvoće mliječnih proizvoda; standardizacija metoda
Hrčak ID:
101198
URI
https://hrcak.srce.hr/101198
Datum izdavanja:
1.3.1988.
Posjeta: 1.024
*