Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

SADRŽAJ

Časopis Meso


Puni tekst: hrvatski pdf 4.874 Kb

str. 3-3

preuzimanja: 287

citiraj


Sažetak

Iz HAH-a

Predstavljanje udruga
O Fajferici – svinji i udruzi

Iz literature i prakse
Zaštićeni mesni proizvodi Hrvatske - svojstva sirovine

Dezinfekcija-dezinsekcija
Čišćenje zatvorenih sustava (CIP – “Cleaning in place”)

Prehrambeni aditivi
Aditivi i deklariranje

Ribe našeg mora
Gavun

Događanja

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Širić, I ., A. Kaić, D. Tomić, V. Držaić, B. Mioč
Utjecaj tjelesne mase pri klanju i spola na klaoničke pokazatelje i mjere razvijenosti trupova istarske janjadi

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Grgić, I., M. Zrakić
Samodostatnost Republike Hrvatske u proizvodnji goveđeg mesa

PRETHODNO PRIOPĆENJE
Krvavica, M., I. Boltar, M. Bradaš, T. Jug, I. Vnučec, N. Marušić Radovčić
Isparljivi sastojci arome dalmatinske janjetine

STRUČNI PREGLEDNI RAD
Bergman, T., Ž. Cvrtila Fleck, B. Njari, L. Kozačinski
Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša

Ključne riječi

SADRŽAJ

Hrčak ID:

138164

URI

https://hrcak.srce.hr/138164

Datum izdavanja:

15.1.2015.

Posjeta: 899 *