Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Production results of free-range Ross and Sasso chicken

Zlatko Janječić ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Stjepan Mužic ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Zoran Grgić ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Ksenija Gazić ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska
Tatjana Tušek ; Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 1.236 Kb

str. 247-251

preuzimanja: 526

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

chicks; free-range; slaughtering traits; production costs

Hrčak ID:

139726

URI

https://hrcak.srce.hr/139726

Datum izdavanja:

28.10.2003.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 988 *