Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

DORA A NEW BREAD WINIER WHEAT VARIETY DEVELOPED BY THE ZAGREB BC INSTITUTE

Slobodan Tomasović ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Petar Javor ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Rade Mlinar ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska
Branko Sesar ; Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja d.d. Zagreb, Zagreb, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 1.775 Kb

str. 47-57

preuzimanja: 398

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

bread winter wheat; high yielding potential; yield stability; fungal wheat diseases; improved quality of kernel and flour

Hrčak ID:

142718

URI

https://hrcak.srce.hr/142718

Datum izdavanja:

21.3.1998.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski

Posjeta: 1.157 *