Izvorni znanstveni članak
FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA MASLINOVOG ULJA SORTI OBLICE I LEVANTINKE TOKOM DOZRIJEVANJA U UZGOJNIM UVJETIMA MAKARSKOG PRIMORJA
Branko Škarica
; Tvornica ulja Zagreb, predstavništvo Split
Puni tekst: hrvatski pdf 3.248 Kb
str. 69-97
preuzimanja: 717
citiraj
APA 6th Edition
Škarica, B. (1971). FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA MASLINOVOG ULJA SORTI OBLICE I LEVANTINKE TOKOM DOZRIJEVANJA U UZGOJNIM UVJETIMA MAKARSKOG PRIMORJA. Agronomski glasnik, 33 (1-2), 69-97. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/167464
MLA 8th Edition
Škarica, Branko. "FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA MASLINOVOG ULJA SORTI OBLICE I LEVANTINKE TOKOM DOZRIJEVANJA U UZGOJNIM UVJETIMA MAKARSKOG PRIMORJA." Agronomski glasnik, vol. 33, br. 1-2, 1971, str. 69-97. https://hrcak.srce.hr/index.php/167464. Citirano 27.12.2024.
Chicago 17th Edition
Škarica, Branko. "FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA MASLINOVOG ULJA SORTI OBLICE I LEVANTINKE TOKOM DOZRIJEVANJA U UZGOJNIM UVJETIMA MAKARSKOG PRIMORJA." Agronomski glasnik 33, br. 1-2 (1971): 69-97. https://hrcak.srce.hr/index.php/167464
Harvard
Škarica, B. (1971). 'FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA MASLINOVOG ULJA SORTI OBLICE I LEVANTINKE TOKOM DOZRIJEVANJA U UZGOJNIM UVJETIMA MAKARSKOG PRIMORJA', Agronomski glasnik, 33(1-2), str. 69-97. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/167464 (Datum pristupa: 27.12.2024.)
Vancouver
Škarica B. FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA MASLINOVOG ULJA SORTI OBLICE I LEVANTINKE TOKOM DOZRIJEVANJA U UZGOJNIM UVJETIMA MAKARSKOG PRIMORJA. Agronomski glasnik [Internet]. 1971 [pristupljeno 27.12.2024.];33(1-2):69-97. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/167464
IEEE
B. Škarica, "FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA MASLINOVOG ULJA SORTI OBLICE I LEVANTINKE TOKOM DOZRIJEVANJA U UZGOJNIM UVJETIMA MAKARSKOG PRIMORJA", Agronomski glasnik, vol.33, br. 1-2, str. 69-97, 1971. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/167464. [Citirano: 27.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
167464
URI
https://hrcak.srce.hr/167464
Datum izdavanja:
19.3.1971.
Posjeta: 1.170
*