Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski pdf 873 Kb

str. 175-175

preuzimanja: 345

citiraj

Puni tekst: engleski pdf 290 Kb

str. 215-215

preuzimanja: 315

citiraj

Puni tekst: njemački pdf 290 Kb

str. 215-215

preuzimanja: 289

citiraj

Puni tekst: talijanski pdf 290 Kb

str. 215-215

preuzimanja: 321

citiraj

Puni tekst: španjolski pdf 290 Kb

str. 215-215

preuzimanja: 292

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
D. Kovačević , I. Kušurin, K. Mastanjević
Utjecaj različitih vrsta soli na proizvodni kalo i fizikalno-kemijska svojstva Slavonske šunke .........216
PREGLEDNI RAD
Žužul, S. , M. Ostović, K. Matković, Ž. Pavičić, J. Tršan, M. Mikulić, I. Ravić
Uloga duboke stelje u tovu pilića i svinja ................................................................................................223
PREGLEDNI RAD
Ćaćić, M.
Mišljenje potrošača na području Dalmacije o lokalnim tradicionalnim suhomesnatim proizvodima........229
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Perica, B., B. Njari
Toxoplasma gondii kao javnozdravstveni problem ...............................................................................236
STRUČNI RAD
Uršulin-Trstenjak, N., A. Dugonjić, D. Levanić, S. Šušnić, V. Šušnjić
Proizvodnja sudžuka primjenom norme HRN BAS 1049:210 ................................................................240

Ključne riječi

Hrčak ID:

183096

URI

https://hrcak.srce.hr/183096

Datum izdavanja:

7.6.2017.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački talijanski španjolski

Posjeta: 3.637 *