Skoči na glavni sadržaj

Uvodnik

Uvodnik


Puni tekst: engleski pdf 26 Kb

str. 986-987

preuzimanja: 72

citiraj

Puni tekst: hrvatski pdf 26 Kb

str. 986-987

preuzimanja: 88

citiraj


Sažetak

Dragi čitatelji!
Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti posljednji redovni broj Hrvatskog časopisa za odgoj i obrazovanje za ovo godište. Ovim brojem završavamo 2021. godinu. Godinu koja je bila ispunjena izazovima pandemije Covid19 koja je bitno utjecala i na rad sveučilišta i znanstvenu zajednicu, ali i mnogim drugim izazovima koje pred nas stavlja doba u kojem živimo.
U ovom broju predstavljamo deset radova autora iz Japana, Hrvatske, Rusije, Sjedinjenih Američkih Država, Slovenije i Srbije. U tih deset priloga predstavljeno je šest izvornih znanstvenih radova, tri pregledna rada i jedno prethodno priopćenje.
Kao i u dosadašnjim izdanjima časopisa, i dalje nastavljamo tradiciju objavljivanja interdisciplinarnih i multidisciplinarnih istraživanja u kojima su zastupljeni različite metodološke paradigme i teorijski pristupi istraživanja odgoja iobrazovanja. Raduje nas što smo u prilici objaviti inovativna istraživanja koja pružaju nove znanstvene činjenice, definicije i klasifikacije znanstvenih pojmova, objašnjenja odnosa između pojedinih koncepata, te predikciju i kontrolu istraživanjih fenomomena preblematike odgoja i obrazovanja.
S nadom u bolje sutra, u narednoj 2022. godini želimo Vam puno uspjeha u zanstvenom radu te očekujemo mnogo Vaših kvalitetnih priloga.
Uredništvo

Ključne riječi

Hrčak ID:

272628

URI

https://hrcak.srce.hr/272628

Datum izdavanja:

30.12.2021.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 512 *