Ostalo
Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod
Puni tekst: hrvatski pdf 264 Kb
str. 32-33
preuzimanja: 585
citiraj
APA 6th Edition
(2004). Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI (3), 32-33. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/25919
MLA 8th Edition
"Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VI, br. 3, 2004, str. 32-33. https://hrcak.srce.hr/index.php/25919. Citirano 03.01.2025.
Chicago 17th Edition
"Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VI, br. 3 (2004): 32-33. https://hrcak.srce.hr/index.php/25919
Harvard
(2004). 'Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI(3), str. 32-33. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/25919 (Datum pristupa: 03.01.2025.)
Vancouver
Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2004 [pristupljeno 03.01.2025.];VI(3):32-33. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/25919
IEEE
"Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VI, br. 3, str. 32-33, 2004. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/25919. [Citirano: 03.01.2025.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
25919
URI
https://hrcak.srce.hr/25919
Datum izdavanja:
1.6.2004.
Posjeta: 1.405
*