Vijest
Zavisnost kvalitete maslaca o suhoj tvari bez masti
Puni tekst: hrvatski pdf 312 Kb
str. 222-224
preuzimanja: 545
citiraj
APA 6th Edition
(1962). Zavisnost kvalitete maslaca o suhoj tvari bez masti. Mljekarstvo, 12 (11 i 12), 222-224. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/66796
MLA 8th Edition
"Zavisnost kvalitete maslaca o suhoj tvari bez masti." Mljekarstvo, vol. 12, br. 11 i 12, 1962, str. 222-224. https://hrcak.srce.hr/index.php/66796. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Zavisnost kvalitete maslaca o suhoj tvari bez masti." Mljekarstvo 12, br. 11 i 12 (1962): 222-224. https://hrcak.srce.hr/index.php/66796
Harvard
(1962). 'Zavisnost kvalitete maslaca o suhoj tvari bez masti', Mljekarstvo, 12(11 i 12), str. 222-224. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/66796 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Zavisnost kvalitete maslaca o suhoj tvari bez masti. Mljekarstvo [Internet]. 1962 [pristupljeno 19.12.2024.];12(11 i 12):222-224. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/66796
IEEE
"Zavisnost kvalitete maslaca o suhoj tvari bez masti", Mljekarstvo, vol.12, br. 11 i 12, str. 222-224, 1962. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/66796. [Citirano: 19.12.2024.]
Sažetak
Sauno je malo mljekara koje su dosad pokazale interes da ustanovljavaju suhu tvar bez masti kod vlastite proizvodnje maslaca, iako to svaki proizvođač maslaca ne može podcijeniti.
Ključne riječi
maslac; suha tvar bez masti
Hrčak ID:
66796
URI
https://hrcak.srce.hr/66796
Datum izdavanja:
2.11.1962.
Posjeta: 1.096
*