Skip to the main content
  • Publication date: 04.05.2000.
  • Published on HRČAK: 03.12.2012.

Table of contents

Full text

Promjene mikrobiološkog i kemijskog sastava kozjeg mlijeka tijekom druge laktacije (page 91-98)

Andreja Miklič-Anderlič, Irena Rogelj
Original scientific paper


Unos mlijeka i mliječnih proizvoda u djece i adolescenata s obzirom na dob i spol (page 99-112)

Irena Colić Barić, Gordana Kenđel, Lidija Španjur, Zvonimir Šatalić
Original scientific paper


Kremasti Cottage sir obogaćen s Lactobacillus GG (page 113-123)

Ljubica Tratnik, Jagoda Šušković, Rajka Božanić, Blaženka Kos
Original scientific paper


Interpretacija analitičkih podataka korištenjem ekspertnog sustava (page 125-140)

Oto Hanuš, Pavel Benda
Short communication, Note


Nutritional properties of mediterranean cheeses (page 141-150)

Jasmina Lukač Havranek, Mirza Hadžiosmanović, Dubravka Samaržija, Neven Antunac
Review article


Nepodnošljivost (intolerancija) laktoze i potrošnja mlijeka (page 151-164)

Robert Sieber
Review article


Prikazi iz stručne literature (page 165-174)


News


Visits: 20.020 *