Skip to the main content
  • Publication date: 02.05.1982.
  • Published on HRČAK: 11.02.2014.

Table of contents

Full text

Proizvodnja kiselo-mliječnih proizvoda sa maslačnom kulturom (page 132-138)

Jovan Đorđević, Dragoslava Mišić, Dušica Petrović, Ognjen Maćej, K. Vujičić
Original scientific paper


Rheological characteristics of dairy products - hardness of some cheese varieties (page 139-143)

Mihajlo Ostojić, Dragica Miočinović, Gordana Niketić
Original scientific paper


Neka iskustva u proizvodnji trajnih fermentiranih proizvoda (page 144-151)

Svetozar Karabašević, Ranko Jović, Vera Milojković, Stanimirka Videnović, Pravda Milijić
Original scientific paper


Ispitivanje mogućnosti proizvodnje jogurta sa dodatkom sojinih proizvoda (page 152-158)

Marijana Carić, Spasenija Milanović, Dragoljub Gavarić, Ljiljana Opančarev
Original scientific paper


Izvodi iz literature (page 159-160)


Reminescences


Visits: 7.816 *