Index
SADRŽAJ
Abstract
IZ HPA-E
Paška janjetina na putu do oznake izvornosti
Održana Agro Arca 2013
PREHRAMBENI ADITIVI
Primjena sojinih proteina u mesnoj industriji
IZ LITERATURE I PRAKSE
Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa peradi
RIBE NAŠEG MORA
Glavoč
DEZINFEKCIJA I DEZINFICIJENSI
Učinak dezinfi cijensa na neke specifi čne
uzročnike zaraznih bolesti životinja
DOGAĐANJA
51st International Agriculture and Food Fair AGRA
Nin ima ekskluzivu – jelo koje se časti i slavi kroz manifestaciju Šokolijadu
Obilježeno 100 godina organiziranog uzgojno-selekcijskog rada u stočarstvu Hrvatske
ZNANSTVENO STRUČNI DIO
ZNANSTVENI RAD
pH vrijednost – pokazatelj kvalitete ovčjeg mesa namijenjenog preradi
Krvavica, M., M. Konjačić, J. Đugum
ZNANSTVENI RAD
Udio masti i sastav masnih kiselina u istarskom i dalmatinskom pršutu
Marušić, N., M. Petrović, S. Vidaček, T. Janči, T. Petrak, H. Medić
ZNANSTVENI RAD
Razlike u koncentracijama bakra u mesnim proizvodima, ribi i školjkama
N. Bilandžić, M. Đokić, M. Sedak, D. Sokolić-Mihalak, M. Jurković, A. Gross Bošković
PREGLEDNI RAD
Transportni stres i kakvoća svinjskog mesa
Ovničević, D. Ivona Đurkin, Lj. Segedi, B. Lukić, G. Kušec
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Kemijska ocjena kakvoće pilećeg mesa podrijetlom od tovnih pilića hranjenih uz
dodatak pripravka plemenite pečurke Agaricus bisporus
Keywords
Hrčak ID:
112119
URI
Publication date:
15.8.2013.
Visits: 790 *