Other
Od ajerkonjaka do merlina (Ivanišević, Jelena. Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva (A-M). 2015. Institut za etnologiju i folkloristiku. Zagreb.)
Maja Lončar
Full text: croatian pdf 926 Kb
page 36-38
downloads: 457
cite
APA 6th Edition
Lončar, M. (2015). Od ajerkonjaka do merlina (Ivanišević, Jelena. Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva (A-M). 2015. Institut za etnologiju i folkloristiku. Zagreb.). Hrvatski jezik, 2 (4), 36-38. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/172059
MLA 8th Edition
Lončar, Maja. "Od ajerkonjaka do merlina (Ivanišević, Jelena. Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva (A-M). 2015. Institut za etnologiju i folkloristiku. Zagreb.)." Hrvatski jezik, vol. 2, no. 4, 2015, pp. 36-38. https://hrcak.srce.hr/index.php/172059. Accessed 24 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
Lončar, Maja. "Od ajerkonjaka do merlina (Ivanišević, Jelena. Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva (A-M). 2015. Institut za etnologiju i folkloristiku. Zagreb.)." Hrvatski jezik 2, no. 4 (2015): 36-38. https://hrcak.srce.hr/index.php/172059
Harvard
Lončar, M. (2015). 'Od ajerkonjaka do merlina (Ivanišević, Jelena. Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva (A-M). 2015. Institut za etnologiju i folkloristiku. Zagreb.)', Hrvatski jezik, 2(4), pp. 36-38. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/172059 (Accessed 24 November 2024)
Vancouver
Lončar M. Od ajerkonjaka do merlina (Ivanišević, Jelena. Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva (A-M). 2015. Institut za etnologiju i folkloristiku. Zagreb.). Hrvatski jezik [Internet]. 2015 [cited 2024 November 24];2(4):36-38. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/172059
IEEE
M. Lončar, "Od ajerkonjaka do merlina (Ivanišević, Jelena. Povijesni rječnik hrvatskog kulinarstva (A-M). 2015. Institut za etnologiju i folkloristiku. Zagreb.)", Hrvatski jezik, vol.2, no. 4, pp. 36-38, 2015. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/172059. [Accessed: 24 November 2024]
Abstract
Keywords
Hrčak ID:
172059
URI
https://hrcak.srce.hr/172059
Publication date:
2.11.2015.
Visits: 1.104
*