Original scientific paper
MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA
Libuška Ivandija
; RO Istraživački institut, "Pliva", Zagreb
Full text: croatian pdf 4.231 Kb
page 39-45
downloads: 254
cite
APA 6th Edition
Ivandija, L. (1989). MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA. Krmiva, 31 (3-4), 39-45. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/182214
MLA 8th Edition
Ivandija, Libuška. "MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA." Krmiva, vol. 31, no. 3-4, 1989, pp. 39-45. https://hrcak.srce.hr/index.php/182214. Accessed 20 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
Ivandija, Libuška. "MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA." Krmiva 31, no. 3-4 (1989): 39-45. https://hrcak.srce.hr/index.php/182214
Harvard
Ivandija, L. (1989). 'MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA', Krmiva, 31(3-4), pp. 39-45. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/182214 (Accessed 20 December 2024)
Vancouver
Ivandija L. MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA. Krmiva [Internet]. 1989 [cited 2024 December 20];31(3-4):39-45. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/182214
IEEE
L. Ivandija, "MOGUĆNOSTI UBLAŽAVANJA NEPOVOLJNIH UČINAKA HRANE KONTAMINIRANE PLIJESNIMA NA PROIZVODNOST BROJLERA", Krmiva, vol.31, no. 3-4, pp. 39-45, 1989. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/182214. [Accessed: 20 December 2024]
Abstract
Keywords
Hrčak ID:
182214
URI
https://hrcak.srce.hr/182214
Publication date:
15.6.1989.
Article data in other languages:
english
Visits: 919
*