Other
Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod
Full text: croatian pdf 264 Kb
page 32-33
downloads: 585
cite
APA 6th Edition
(2004). Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI (3), 32-33. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/25919
MLA 8th Edition
"Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. VI, no. 3, 2004, pp. 32-33. https://hrcak.srce.hr/index.php/25919. Accessed 5 Jan. 2025.
Chicago 17th Edition
"Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu VI, no. 3 (2004): 32-33. https://hrcak.srce.hr/index.php/25919
Harvard
(2004). 'Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, VI(3), pp. 32-33. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/25919 (Accessed 05 January 2025)
Vancouver
Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2004 [cited 2025 January 05];VI(3):32-33. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/25919
IEEE
"Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.VI, no. 3, pp. 32-33, 2004. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/25919. [Accessed: 05 January 2025]
Abstract
Keywords
Hrčak ID:
25919
URI
https://hrcak.srce.hr/25919
Publication date:
1.6.2004.
Visits: 1.405
*