Food Technology and Biotechnology , Vol. 63 No. 3, 2025.
- Datum izdavanja: 30.09.2025.
- Objavljen na Hrčku: 30.09.2025.
Sadržaj
Puni tekst
Alena Meledina, David Straka, Filip Soucek, Tatiana Anatolievna Smirnova, Stepanka Kuckova
Izvorni znanstveni članak
n/a Suwarjoyowirayatno, Chusnul Hidayat, Tutik Dwi Wahyuningsih, Retno Indrati
Izvorni znanstveni članak
Martyna Leszczewicz, Natalia Broncel, Oliwia Frączak, Tomasz Kapela, Krzysztof Makowski
Izvorni znanstveni članak
Ayca Gülhan, Mehmet Fuat Gülhan, Oğuz Çakır, Cihan Düşgün, Mustafa Abdullah Yılmaz
Izvorni znanstveni članak
Rebeca Priscila Flora Catarino, Vinicius Avanzi Barbosa Mascareli, Viviane Lopes Leite da Costa, Ana Clara Longhi Pavanello, Wilma Aparecida Spinosa
Pregledni rad
Leonardo Pellizzari Wielewski, Maria Lujan Ferreira, Robson Carlos Alnoch, David Alexander Mitchell, Nadia Krieger
Izvorni znanstveni članak
Marina Pavlović, Zoran Zorić, Šime Marcelić, Maja Repajić, Iva Šikuten, Darko Preiner
Izvorni znanstveni članak
Martina Bituh, Mihaela Gulin, Ksenija Marković, Ines Panjkota Krbavčić, Nada Vahčić
Izvorni znanstveni članak
Sali Muriqi, Libor Červenka, Milan Sýs
Izvorni znanstveni članak
Eduarda França Ferreira Souza, Amanda Kelly Cristiano Mafra, Raquel Guidetti Vendruscolo, Marcio Schmiele, Larissa de Oliveira Ferreira-Rocha
Izvorni znanstveni članak
Treechada Utaida, Anuchita Moongngarm, Pariyaporn Itsaranuwat
Izvorni znanstveni članak
Aslihan Cevik Ozkir, Ahmet Sukru Demirci, Harun Uran, Recep Gunes, Berkay Kopuk, Bayram Cetin
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 13.153 *