Kazalo
Kratki sadržaj
Sažetak
Aktualno
Klaster hrvatskog pršuta
Iz HAH-a
Iz HPA-e
Prehrambeni aditivi
E120 Karmin
Dezinfekcija i dezin1cijensi
Dezinfekcija vode
Iz literature i prakse
Tehnološka bilanca u tradicionalnoj proizvodnji Slavonskog kulena
Jaja
Ribe našeg mora
Kanjac
Događanja
Pakrac - održano 3. natjecanje u kvaliteti konjske salame
Agra 2014
ZNANSTVENO STRUČNI DIO
Znanstveni rad
Procjena moguće izloženosti okratoksinu A
putem konzumacije kontaminiranih mesnih proizvoda
Vulić, A. N. Perši, N. Vahčić, B. Hengl, A. Gross-Bošković, M. Jurković, D. Kovačević, J. Pleadin
Znanstveni rad
Utjecaj spola, tjelesne mase pri klanju i proizvodne sezone na
1zikalno-kemijska svojstva mesa janjadi ličke pramenke
Kaić, A., B. Mioč, A. Kasap, L. Živković
Znanstveni rad
Utjecaj dodatka selena u hrani i smrzavanja na tehnološka svojstva mesa brojlera
Marenčić, D., I. Pušić, L. Kozačinski, B. Njari, S. Milinković Tur, Ž. Cvrtila Fleck
Znanstveni rad
Određivanje kinolona u uzorcima mesa upotrebom ELISA metode
A. Vrbić, N. Bilandžić, Đ. Božić, B. Solomun Kolanović, I. Varenina
Pregledni rad
Opasnosti od površinske kontaminacije plijesnima u
tradicionalnoj proizvodnji kulena
Kovačević, D., J. Pleadin, K. Mastanjević, J. Frece
Ključne riječi
Hrčak ID:
124131
URI
Datum izdavanja:
1.5.2014.
Posjeta: 1.365 *