Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Kratki sadržaj


Puni tekst: hrvatski pdf 78 Kb

str. 101-101

preuzimanja: 408

citiraj


Sažetak

Aktualno
Klaster hrvatskog pršuta

Iz HAH-a

Iz HPA-e

Prehrambeni aditivi
E120 Karmin

Dezinfekcija i dezin1cijensi
Dezinfekcija vode

Iz literature i prakse
Tehnološka bilanca u tradicionalnoj proizvodnji Slavonskog kulena
Jaja

Ribe našeg mora
Kanjac

Događanja
Pakrac - održano 3. natjecanje u kvaliteti konjske salame
Agra 2014

ZNANSTVENO STRUČNI DIO

Znanstveni rad
Procjena moguće izloženosti okratoksinu A
putem konzumacije kontaminiranih mesnih proizvoda
Vulić, A. N. Perši, N. Vahčić, B. Hengl, A. Gross-Bošković, M. Jurković, D. Kovačević, J. Pleadin

Znanstveni rad
Utjecaj spola, tjelesne mase pri klanju i proizvodne sezone na
1zikalno-kemijska svojstva mesa janjadi ličke pramenke
Kaić, A., B. Mioč, A. Kasap, L. Živković

Znanstveni rad
Utjecaj dodatka selena u hrani i smrzavanja na tehnološka svojstva mesa brojlera
Marenčić, D., I. Pušić, L. Kozačinski, B. Njari, S. Milinković Tur, Ž. Cvrtila Fleck

Znanstveni rad
Određivanje kinolona u uzorcima mesa upotrebom ELISA metode
A. Vrbić, N. Bilandžić, Đ. Božić, B. Solomun Kolanović, I. Varenina

Pregledni rad
Opasnosti od površinske kontaminacije plijesnima u
tradicionalnoj proizvodnji kulena
Kovačević, D., J. Pleadin, K. Mastanjević, J. Frece

Ključne riječi

Kratki sadržaj

Hrčak ID:

124131

URI

https://hrcak.srce.hr/124131

Datum izdavanja:

1.5.2014.

Posjeta: 1.365 *