Izvorni znanstveni članak
Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu
Lili Čičin
Puni tekst: hrvatski pdf 326 Kb
str. 203-205
preuzimanja: 239
citiraj
APA 6th Edition
Čičin, L. (1950). Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu. Croatian Journal of Fisheries, 5 (9), 203-205. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/159242
MLA 8th Edition
Čičin, Lili. "Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu." Croatian Journal of Fisheries, vol. 5, br. 9, 1950, str. 203-205. https://hrcak.srce.hr/index.php/159242. Citirano 05.01.2025.
Chicago 17th Edition
Čičin, Lili. "Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu." Croatian Journal of Fisheries 5, br. 9 (1950): 203-205. https://hrcak.srce.hr/index.php/159242
Harvard
Čičin, L. (1950). 'Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu', Croatian Journal of Fisheries, 5(9), str. 203-205. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/159242 (Datum pristupa: 05.01.2025.)
Vancouver
Čičin L. Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1950 [pristupljeno 05.01.2025.];5(9):203-205. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/159242
IEEE
L. Čičin, "Metodika određivanja koeficijenta ishrane u ribarstvu", Croatian Journal of Fisheries, vol.5, br. 9, str. 203-205, 1950. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/159242. [Citirano: 05.01.2025.]
Sažetak
Ključne riječi
ribnjačarstvo; uzgoj; krmivo; Cyclops; Daphnia; Hironomidae; temperatura
Hrčak ID:
159242
URI
https://hrcak.srce.hr/159242
Datum izdavanja:
6.9.1950.
Posjeta: 739
*