Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

ISTRAŽIVANJA UTJECAJA NIVOA I IZVORA BAKRA U OBROKU SVINJA NA KLAONIČKU KVALITETU I FIZIKALNO-KEMIJSKA SVOJSTVA SLANINE I MESA

Zdravko Crnojević ; Poljoprivredni fakultet Zagreb
Stevo Jančić ; Poljoprivredni fakultet Zagreb
Milovan Pešut ; Poljoprivredni fakultet Zagreb
Hrvoje Ćosić ; Poljoprivredno-industrijski kombinat, Đakovo


Puni tekst: hrvatski pdf 2.023 Kb

str. 237-250

preuzimanja: 275

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

Hrčak ID:

165624

URI

https://hrcak.srce.hr/165624

Datum izdavanja:

30.5.1978.

Podaci na drugim jezicima: engleski

Posjeta: 1.075 *

accessibility

closePristupačnostrefresh

Ako želite spremiti trajne postavke, kliknite Spremi, ako ne - vaše će se postavke poništiti kad zatvorite preglednik.