Izvorni znanstveni članak
UTJECAJ KRUPNOĆE ZRNA NA FIZIČKO-TEHNOLOŠKA I NEKA KEMIJSKA SVOJSTVA ZRNA PIVARSKOG JEČMA
Zijah Aganović
; Poljoprivredni fakultet Sarajevo
Puni tekst: hrvatski pdf 931 Kb
str. 636-640
preuzimanja: 183
citiraj
APA 6th Edition
Aganović, Z. (1963). UTJECAJ KRUPNOĆE ZRNA NA FIZIČKO-TEHNOLOŠKA I NEKA KEMIJSKA SVOJSTVA ZRNA PIVARSKOG JEČMA. Agronomski glasnik, 13 (9), 636-640. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/166814
MLA 8th Edition
Aganović, Zijah. "UTJECAJ KRUPNOĆE ZRNA NA FIZIČKO-TEHNOLOŠKA I NEKA KEMIJSKA SVOJSTVA ZRNA PIVARSKOG JEČMA." Agronomski glasnik, vol. 13, br. 9, 1963, str. 636-640. https://hrcak.srce.hr/index.php/166814. Citirano 02.06.2024.
Chicago 17th Edition
Aganović, Zijah. "UTJECAJ KRUPNOĆE ZRNA NA FIZIČKO-TEHNOLOŠKA I NEKA KEMIJSKA SVOJSTVA ZRNA PIVARSKOG JEČMA." Agronomski glasnik 13, br. 9 (1963): 636-640. https://hrcak.srce.hr/index.php/166814
Harvard
Aganović, Z. (1963). 'UTJECAJ KRUPNOĆE ZRNA NA FIZIČKO-TEHNOLOŠKA I NEKA KEMIJSKA SVOJSTVA ZRNA PIVARSKOG JEČMA', Agronomski glasnik, 13(9), str. 636-640. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/166814 (Datum pristupa: 02.06.2024.)
Vancouver
Aganović Z. UTJECAJ KRUPNOĆE ZRNA NA FIZIČKO-TEHNOLOŠKA I NEKA KEMIJSKA SVOJSTVA ZRNA PIVARSKOG JEČMA. Agronomski glasnik [Internet]. 1963 [pristupljeno 02.06.2024.];13(9):636-640. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/166814
IEEE
Z. Aganović, "UTJECAJ KRUPNOĆE ZRNA NA FIZIČKO-TEHNOLOŠKA I NEKA KEMIJSKA SVOJSTVA ZRNA PIVARSKOG JEČMA", Agronomski glasnik, vol.13, br. 9, str. 636-640, 1963. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/166814. [Citirano: 02.06.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
166814
URI
https://hrcak.srce.hr/166814
Datum izdavanja:
28.10.1963.
Posjeta: 480
*